Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

spaghetti z sosem własnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron 1 opakowanie
mięso mielone 50 dkg
koncentrat pomidorowy 1 słoiczek
papryka 2 główki
cebula 1 główka
ketchup pikantny 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: spaghetti z sosem własnym

do garnka wlać pół szklanki wody i włożyć mięsko niech się duści dorzucić pokrojoną w paski cebulkę aby dusiła się w raz z mięskiem. gdy wszystko będzie miękkie i gotowe należy dodać pokrojoną cienko papryczkę i duśić dodać słoiczek koncentratu i dodać 4 łyżki ketchupu i rozmieszać poczekać aż sie wszystko pogotuje doprawić do smaku solą i pieprzem. W czasie ugotować makaron gotowany w wodzie z łyżką oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak