Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka w occie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka żółta 2 kg
woda 2 l
ocet 1 szk
cukier 1 szk
sól 1 łyżka
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka w occie

Paprykę oczyścić i pokroić. Wodę zagotować z octem, dodać cukier i sól. Paprykę ułożyć w słoikach, dodać listek laurowy, gorczycę oraz ziele angielskie. Zalać paprykę. Zapasteryzować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 11.01.2014 12:49
super wygląda
caralajna 29.10.2013 07:45
pycha, bardzo lubię
Wafelek2601 17.10.2013 09:55
Lubię papryczkę, ale zazwyczaj marynuję czerwoną
olkaaa 17.01.2013 08:06
uwielbiam ją
Grazyna0211 26.11.2012 16:56
super
barbara11561 05.08.2012 09:46
pyszna
alaaa 25.02.2012 10:59
żółtej jeszcze nie marynowałam,muszę zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak