Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta zasmażana z koperkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała
cebula
skóra z boczku
kostka mięsna
Kucharek przyprawa do potraw
mąka 1 łyżka
smalec 1/2 łyżki
ocet 1 łyżka
woda
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta zasmażana z koperkiem

Kroki postępowania

1
Cebulkę kroimy, solimy i odstawiamy
Krok 1 - Kapusta zasmażana z koperkiem foto
2
Poszatkowaną i nasoloną kapustę dajemy do garnka razem z cebulką, ze skórą z boczku, kostką, wodą i dusimy do miękkości
Krok 2 - Kapusta zasmażana z koperkiem foto
3
Ze smalcu, mąki i wody przygotowujemy zasmażkę i dajemy do kapusty
Krok 3 - Kapusta zasmażana z koperkiem foto
4
Na koniec dodajemy ocet, posiekany koper. Doprawiamy do smaku
Krok 4 - Kapusta zasmażana z koperkiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 25.12.2013 11:14
bardzo dobra
pestka 05.11.2013 00:11
taka kapusta bardzo mi smakuje
ben-ka 21.08.2013 12:01
lubię taką kapustkę.
mirosława4 30.01.2013 20:53
smaczna
Mariusz10 04.04.2012 00:17
fajna
Aneta41 08.03.2012 17:59
do schabowego akurat:)
IKrakowianka 06.03.2012 20:17
rewelacyjny dodatek do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak