Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie mięsne do krokietów

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 60 dkg
jajko
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie mięsne do krokietów

Kroki postępowania

1
Ugotowane mięso dajemy do miseczki i chłodzimy
Krok 1 - Nadzienie mięsne do krokietów foto
2
Następnie kroimy na kawałki i mielimy maszynką do mięsa razem z cebulą
Krok 2 - Nadzienie mięsne do krokietów foto
3
Do zmielonego mięsa dajemy jajko oraz pieprz i kucharka.
Krok 3 - Nadzienie mięsne do krokietów foto
4
Wszystko dokładnie wyrabiamy na jednolitą masę mięsną.
Krok 4 - Nadzienie mięsne do krokietów foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 10.10.2012 10:08
prosto i smacznie:)
mirosława4 23.07.2012 19:49
smaczne
IKrakowianka 29.06.2012 23:51
robię podobnie
kate.500 29.06.2012 07:57
pycha
Łukasz15 04.06.2012 12:52
fajne
Justa32 27.05.2012 18:23
smaczne
Wafelek2601 22.02.2012 22:00
robię podobnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak