Składniki:
mięso indycze | 300 gram |
marchew | 2 szt. |
ziemniaki | 2-3 szt. |
brukselka | 10 szt. |
seler korzeniowy | 1/4 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
woda | ile trzeba |
sól | do smaku |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżka |
mięso indycze | 300 gram |
marchew | 2 szt. |
ziemniaki | 2-3 szt. |
brukselka | 10 szt. |
seler korzeniowy | 1/4 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
woda | ile trzeba |
sól | do smaku |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: