Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klopsy z pietuszką i koperkiem.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
bułka czerstwa 1
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat 1-2 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
koperek
olej do smażenia
cebula 1

Przepis i sposób przygotowania na: Klopsy z pietuszką i koperkiem.

Bułkę namoczyć w wodzie, odcisnąć i wyrobić z mięsem, bułką tartą jajkiem i przyprawami. Dodać cebulę, koperek i pietruszkę. Wyrobić wszystko na jednolitą masę i uformować kulki. Smażyć na oleju. Smaczne z ziemniakami posypanymi koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 16.07.2012 10:21
bardzo fajne jedzonko.
smakowita 22.06.2012 22:14
pyszne !
emeslive 01.04.2012 21:13
Bardzo smakowite!
romanrafal
romanrafal 21.03.2012 15:24
pyszne jedzonko
edita15 22.02.2012 11:46
smacznie się zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak