Składniki:
bulion warzywny | 250 ml |
orzechy włoskie | 30 g |
posiekana dymka | 1 szt |
pomidory bez skóry | 2 szt |
sok z cytryny | 1 szt |
pęczek kolendry | 1 szt |
pęczek natki | 1 szt |
sól, pieprz | 3 g |
oliwa | 8 szt |
rukola | 1 łyżka |
bulion warzywny | 250 ml |
orzechy włoskie | 30 g |
posiekana dymka | 1 szt |
pomidory bez skóry | 2 szt |
sok z cytryny | 1 szt |
pęczek kolendry | 1 szt |
pęczek natki | 1 szt |
sól, pieprz | 3 g |
oliwa | 8 szt |
rukola | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: