Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA Z AGRESTU

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

agrest 25 dag
żółtko jajek
mąka ziemniaczana 1 łyżeczka
woda 1 l
cukier do smaku
cynamon do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA Z AGRESTU

Oczyszczony i umyty agrest ugotować z cynamonem we wrzątku. Przetrzeć przez sito i dodać cukier do smaku. Żółtko rozrobić wodą i mąką ziemniaczaną i mieszając dodać do zupy. Podać na gorąco lub na zimno z grzankami lub makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiazur 21.02.2012 20:05
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak