Składniki:
seler naciowy | 300 g |
seler korzeniowy | 300 g |
masło | 30 g |
mleko | 100 ml |
śmietana | 200 ml |
jajko | 2 |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
gałka muszkatołowa | 1/2 łyżki |
starty chrzan | 50 g |
seler naciowy | 300 g |
seler korzeniowy | 300 g |
masło | 30 g |
mleko | 100 ml |
śmietana | 200 ml |
jajko | 2 |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
gałka muszkatołowa | 1/2 łyżki |
starty chrzan | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: