Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 4 szt.
majonez 2 łyżki
sól do smaku
szczypiorek do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt.
ser żółty 1/3 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta jajeczna

Kroimy rzodkiewkę i szczypiorek na małe kawałki, mieszamy ze startymi na twardo jajkami i serem żółtym. Dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 21.03.2012 12:29
ale nie trzeba jej trzeć, w takiej postaci smak rzodkiewki jest bardziej wyrazisty. Pyszna pasta! :)
SmacznaPyza 20.02.2012 21:35
rzodkiewkę też można zetrzeć :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak