Składniki:
filety z pangi | 2 |
cebule | 2 |
oliwa | |
bazylia | |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
Panierka: | |
jajko | 1 |
mleko | 1 łyżka |
mąka | 2-3 łyżki |
filety z pangi | 2 |
cebule | 2 |
oliwa | |
bazylia | |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
Panierka: | |
jajko | 1 |
mleko | 1 łyżka |
mąka | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: