Pasta z paluszkow krabowych

Pasta z paluszkow krabowych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paluszki krabowe

    1 opakowanie
  • koperek

    3 peczki
  • pieprz

    do smaku
  • bagietka

    2 sztuki
  • cebula czerwona

    3 srednie
  • twaróg

    3 (śmietankowy almette)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do miski wrzucamy serki alemtte (uwazam ze te z wiaderka sa puszyste niz te w paskach), posiekany drobno koperek,
drobno skrojona cebulke i na koniec starkowane na duzych oczkach paluszki krabowe (ja kupuje opakownie 250g, jest tam okolo 16 paluszkow). Mozna dodac jeszcze pieprz do zaostrzenia smaku, ale nie jest to konieczne. I porzadnie mieszamy. Na stol mozemy podac w salaterkach i obok ulozyc pokrojona bagietke, albo od razu "posmarowac" bagietki pasta i gotowe kanepeczki podac goscia. Nikt nie oprze sie takim przekaska. Smacznego!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IrenaM

21.02.2012 22:28
miałam okazję skosztować podobnej pasty i jest bardzo fajna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat