Składniki:
łopatka wieprzowa | 600 g |
cebula | 1 |
bulion | 500 ml |
olej | |
sól | 1 łyżka |
pieprz kolorowy | 1/4 łyżki |
przyprawa w płynie | |
przyprawa do kebaba | 2 łyżki |
papryka czerwona | 300 g |
kurki blanszowane | 400 g |
kasza | 1 opakowanie |
łopatka wieprzowa | 600 g |
cebula | 1 |
bulion | 500 ml |
olej | |
sól | 1 łyżka |
pieprz kolorowy | 1/4 łyżki |
przyprawa w płynie | |
przyprawa do kebaba | 2 łyżki |
papryka czerwona | 300 g |
kurki blanszowane | 400 g |
kasza | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: