Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

margaryna 3 łyżki
cukier 3 łyżki
woda 3 łyżki
kakao 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

1. Margarynę, cukier i wodę zagotowac na małej patelni
2. dodac kakao i troszę mąki ziemniaczane (dzieki czemu polewa będzie sie ładnie błyszczec )

Gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak