Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
kiełbasa wiejska 5 dag
Martadela 5 dag
Przyprawa kebab-gyros klasyczna Prymat do smaku
ketchup do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica

Kiełbase i martadelę kroimy w kostkę i podmsżamy na oleju. Gdy będzie już podsmażona wbijamy jajka, przyprawiamy i mieszamy. Musimy uzyskać konsystencję jajecznicy. Koniecznie polewamy ketchupem, który dodaje jeszcze lepszego smaku. Jemy z chłebkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 28.07.2012 08:20
lubię
iknkirke 28.03.2012 11:58
mniam
eduszo
eduszo 03.03.2012 11:46
Proste i szybkie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak