Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z serem i szynką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
szynka 15 dag
ser 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z serem i szynką

Bagietkę kroimy w około 8 cm kawałki.Szynkę kroimy w małe paski a ser ścieramy na tarce z duzymi oczkami. Połowę środka bagietki wyjmujemy. Do środka wrzucamy trochę szynki i sera. Tak zrobione bagietki ustawiamy na blachę i wkładamy do piekarnika i pieczemy dotąd aż ser się rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 20.09.2012 19:26
pycha
Kamila/kami007 19.02.2012 12:17
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak