Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażony boczek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek 30 dag
cebula 1 szt
tłuszcz do smażenia
musztarda do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: smażony boczek

boczek pokroić na małe kawałki cebulę obrać i pokroić na krążki wlać na patelnie olej i gdy będzie gorący ułożyć boczek i wrzucić cebulę i razem smażyć gdy się usmaży położyć na kromce chleba można jeść z dodatkiem musztardy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna186 18.02.2012 12:14
smaczne
Adamorek 18.02.2012 09:37
dobre ale tłuste
SmacznaPyza 17.02.2012 17:56
boczek jaki? surowy, wędzony? i jakoś tej cebuli nie widać....
tom 17.02.2012 16:25
tłuściutko, coś dla mojego kolegi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak