Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z mleczkiem kokosowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży lub mrożony 400 g
mleczko kokosowe 1/2 szkl
czosnek 2 ząbki
Pieprz cytrynowy mielony Prymat do smaku
Gałka muszkatołowa mielona Prymat do smaku
sól do smaku
olej do smażenia
bazylia 1 łyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z mleczkiem kokosowym

Na oleju smażymy drobni pokrojony czosnek, po chwili dodajemy szpinak, smażymy kilka minut. Wsypujemy przyprawy, dodajemy mleczko kokosowe, gotujemy.
Doskonały do ryżu lub makaronu dla wegetarian i wegan.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 18.06.2013 17:30
bardzo ciekawe
Izabela/bella81 30.07.2012 09:58
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak