Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg cytrynowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 1 szt.
sok z cytryny 1 łyżka
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1/2 opak.

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg cytrynowy

Rybę oczyścić, umyć. Pokroić na kilka mniejszych kawałków. Skropić sokiem świeżo wyciśniętym z cytryny. Posypać z obydwu stron przyprawą do ryb cytrynową. Na patelni rozgrzać masło lub olej i usmażyć rybę. Podawać z pieczywem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia / sytofala 16.02.2012 21:44
muszę się wybrać do pstragarni :)
foczka-ks 16.02.2012 21:18
zdrowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak