Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane cytryny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju
cytryny 4
cebula dymka ze szczypiorkiem
natka pietruszki
sól, pieprz
twarożek ok10-15 (śniadaniowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane cytryny

Cytryny wyszorować i sparzyć.Odciąć górne i dolne części,wydrążyć środki.Tuńczyka odsączyć z zalewy,zmiksować z twarożkiem,dodać posiekaną dymkę i natkę,doprawić i polać odrobiną soku z cytryny.Napełnić masą cytryny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak