Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajcówka z carpaccio i cebulą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
cebula 2 szt
czosnek 2 ząbki
sól
masło 1 łyżeczka
carpaccio 4 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajcówka z carpaccio i cebulą

Cebulę obieramy i kroimy w piórka . Podsmażamy na masełku .Lekko solimy ,dodajemy ok 2 łyżki wody i cebulę dusimy ,żeby była miękka.Następnie dodajemy pokrojone w plasterki ząbki czosnku .Mieszamy . zalewamy jajkami .Na koniec dajemy pokrojone w plasterki carpaccio .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kochanyptysiu 16.02.2012 14:33
świetna
iwa643 16.02.2012 06:38
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak