Spaghetti carbonara z posiekanych orzechów i gorgonzoli

Spaghetti carbonara z posiekanych orzechów i gorgonzoli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • spaghetti

    ok40 dag
  • GORGONZOLA

    ok10-15 dag
  • natka pietruszki

  • orzechy włoskie

    garść
  • masło

    ok5-10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło pokroić w niewielką kostkę,ser pokruszyć.Wrzucić na patelnię,rozpuścić,dodać drobno posiekane orzechy.Makaron ugotować,odcedzić.Wymieszać z sosem i od razu podawać.Posypać natką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Henryka2

29.12.2010 13:20
Znowu skan zdjecia!

wedith1

26.11.2010 09:41
Uwielbiam carbonara!

ewelinapac

05.10.2010 08:28
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat