Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spaghetti carbonara z posiekanych orzechów i gorgonzoli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

spaghetti ok40 dag
GORGONZOLA ok10-15 dag
natka pietruszki
orzechy włoskie garść
masło ok5-10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti carbonara z posiekanych orzechów i gorgonzoli

Masło pokroić w niewielką kostkę,ser pokruszyć.Wrzucić na patelnię,rozpuścić,dodać drobno posiekane orzechy.Makaron ugotować,odcedzić.Wymieszać z sosem i od razu podawać.Posypać natką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 29.12.2010 13:20
Znowu skan zdjecia!
wedith1 26.11.2010 09:41
Uwielbiam carbonara!
ewelinapac 05.10.2010 08:28
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak