Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona kg
sól do smaku
pieprz do smaku
grzyby suszone 4 szt
cebula szt
masło 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z kiszonej kapusty

Kroki postępowania

1
kiszoną kapustę ugotuj do miękkości w wodzie,następnie dobrze odcisnij.
Krok 1 - farsz z kiszonej kapusty foto
2
odciśniętą kapustę pokrój bardzo drobno.
Krok 2 - farsz z kiszonej kapusty foto
3
cebulę pokrój w kostkę,zeszklij na maśle.następnie dodaj pokrojoną kapustę.dopraw do smaku solą i pieprzem.dodaj suszone grzybki i chwilę podsmaż
Krok 3 - farsz z kiszonej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak