Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA PO BRETOŃSKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola
boczek wędzony
kiełbasa
żeberka wieprzowe
pieprz
sól
papryka
cebulka
mąka na zasmażkę
koncentrat pomidorowy
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA PO BRETOŃSKU

Fasolę moczyć całą noc.Żeberka odgotować wyjąć wrzucić fasolę i gotować do miękkości.Mięso z żeberek oddzielić pokroić i dodać do fasolki .Cebulę posiekać odsmażyć dodać boczek i kiełbasę-podsmażyć dodać do fasoli chwilę gotować dodać koncentrat przyprawić zagęścić zasmażką.Posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 15.02.2012 12:47
Wygląda apetycznie.
tom 15.02.2012 12:33
pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak