Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata lodowa z roszpunką i ananasem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszpunka
sałata lodowa
olej z pestek dyni
pieperz
ananas w puszce 1/2 szt
szynka konserwowa 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata lodowa z roszpunką i ananasem

Sałątę lodowa myjemy suszymy i rwiemy na kawałki . Roszpunkę myjemy ,suszymy .Sałatę lodową układamy na półmisku . Ananasa odsączamy i kroimy na kawałki dodajemy do sałaty. Doprawiamy sola ,pieprzem i oliwą z pestek winogron . PO bokach sałatki układamy roszpunkę . Szynkę konserwową kroimy w makaron dajemy do sałatki . Na koniec kropimy oliwą i doprawiamy pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 15.02.2012 17:49
ładnie z tą szynka
iwa643 15.02.2012 06:25
dietetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak