Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa śląska z patelni

3.0
(19)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 4 szt.
cebula biała 2 szt.
Musztarda sarepska Prymat 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa śląska z patelni

Kiełbasę należy ponacinać z dwóch stron. Kłaść na dobrze rozgrzany olej lub masełko. Smażyć z obu stron. Dodać pokrojoną w piórka cebulę. Kiełbasy posypać przyprawą do karkówki Prymat. Smażyć dalej. Nakładać na talerze, podawać z musztardą i pieczywem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak