Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szpinakowe szaleństwo

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 opakowanie
ser feta 1 opakowanie
ser żółty 15 dkg
sól
pieprz
ciasto francuskie 1 opakowanie
cebula 2

Przepis i sposób przygotowania na: szpinakowe szaleństwo

z ciasta wycinamy koła i sklejamy aby powstały łódki.pieczemy na blasze przez 20 minut w temperaturze 140 stopni.szpinak rozmrożony podgrzewamy i doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy fetę i mieszamy. pokrojoną cebulę dodajemy do powstałej wcześniej masy.imy 5 bminut. łódki nadziewamy masą i posypujemy startym żółtym serem. podajemy na zimno

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 20.05.2013 13:49
szpinak pod każdą postacią
radosna29 19.03.2012 21:13
ciekawy
Anio?eczek 14.02.2012 13:32
szaleństwo na całego
Anio?eczek 14.02.2012 13:32
szaleństwo na całego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak