Składniki:
bakłażan | ok1 kg |
słonecznik łuskany | 20 dag |
cebula biała | 1-2 |
czosnek | 2-3 ząbki |
twarożek | ok40 dag |
przecier pomidorowy | |
Bazylia suszona Prymat | |
mięta | |
parmezan starty | garść |
mąka | |
oliwa |
bakłażan | ok1 kg |
słonecznik łuskany | 20 dag |
cebula biała | 1-2 |
czosnek | 2-3 ząbki |
twarożek | ok40 dag |
przecier pomidorowy | |
Bazylia suszona Prymat | |
mięta | |
parmezan starty | garść |
mąka | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: