Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cieciorkowo- majerankowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cieciorka 1 szklanka
bulion warzywny 1,5 litra
kiełbasa 30 dag
majeranek
pieprz
masło 2 łyżki
mąka 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cieciorkowo- majerankowa

Namoczoną wcześniej cieciorkę gotujemy w bulionie do miękkości- dodajemy pokrojoną kiełbasę i majeranek.
Zagęszczamy zupę zasmażką z masła i mąki.
Gotujemy jeszcze chwilkę.
Przyprawiamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 06.08.2012 18:15
fajna
Cukiereczek13 05.08.2012 11:50
mmm musi być pyszna :)
Anna69 11.05.2012 21:41
Uwielbiam zupę zacierkową...
smakowita 07.05.2012 19:07
z pewnością smaczna
Magdalena1110 04.05.2012 13:56
pycha
MAR3STA 24.04.2012 15:51
fajna
Dorota59 08.04.2012 13:58
skosztowałabym takiej zupki
olkaaa 07.04.2012 09:00
muszę spróbować
Ewelina38 05.04.2012 20:53
rewelacyjna zupa, gotuję bardzo podobną :)
caralajna 15.03.2012 21:09
o. to przepis dla mnie :)
Angelika10 15.03.2012 00:11
ciekawa
kanu83 05.03.2012 19:47
fajna
Papryczka 24.02.2012 21:28
smaczna
Agnieszka/picola 18.02.2012 23:28
ciekawy pomysł
Justyna Jussstiii 13.02.2012 14:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak