Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane wędliną.
Tak przygotowanym farszem nadziewać pieczarki,ułożyć je na blaszce i każdą posypać startą mozarellą.
Piec ok 30 minut w tem 180-190 stopni.
Udekorować wg.własnego uznania.
Smacznego!
pieczarki | 6-8 szt |
szynka | 4 plastry |
cebula | 1/2 szt |
natka pietruszki | 1 łyżka |
jaja | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mozarella | 1 łyżka |
salami | 4 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: