Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salceson wieprzowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

głowa wieprzowa szt
słonina 20 dag
czosnek główka
sól do smaku
ozór wieprzowy troche
serce wieprzowe szt
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: salceson wieprzowy

głowe wieprzową,serce,język obgotuj w osolonej wodzie i porwij na kawałki.obierz czosnek.słoninę i wszystkie mięsa drobno pokrój.wszystkie składniki połącz ze sobą i dopraw do smaku.dodaj odrobinę rosółu.salceson włóż do jelita i gotuj przez 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak