Składniki:
rabarbar | 50 dag |
truskawki | 20 dag |
cukier | 3 łyżki |
cukier wanilinowy | 3 łyżki |
skórka z cytryny | |
śmietana | 0,5 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
melisa |
rabarbar | 50 dag |
truskawki | 20 dag |
cukier | 3 łyżki |
cukier wanilinowy | 3 łyżki |
skórka z cytryny | |
śmietana | 0,5 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
melisa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: