Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piegus

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 30 dag
mak 25 dag
margaryna 25 dag
jajko 5
mleko 1 szklanka
proszek do pieczenia 6 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Piegus

Żółtka z proszkiem do pieczenia utrzeć ,mleko zmieszać z makiem. To wszystko zmieszać z roztopioną margaryną. Na koniec dodać pianę z białek. Piec w gorącym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 17.03.2012 21:52
nie jadłam jeszcze, ale pewnie to się zaraz zmieni
Monika74 06.03.2012 14:43
pyszności:)
Anna138 25.02.2012 20:53
pyszne
kriso 19.02.2012 17:52
rewelacja
Wafelek2601 18.02.2012 18:40
świetny do popołudniowej kawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak