Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
marchew 2
cebula 1
cukier 3 łyżki
sól
pieprz
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną opłukać,przełożyć do miseczki,marchew obrać,zetrzeć na tarle na małych oczkach,cebulę obrać,pokroić w kosteczkę.Wszystko wymieszać.Dodać cukier, olej,sól i pieprz do smaku.Wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 03.12.2012 17:41
dobra
Anna138 21.03.2012 22:21
Pyszna i zdrowa
kokoszka
kokoszka 09.03.2012 21:22
nie lubie kiszonej
parysek10 09.03.2012 15:22
Najlepsza surówka do ziemniaczków.
Wafelek2601 17.02.2012 23:17
Jedna z moich ulubionych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak