Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona karkówka

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

olej 100 ml
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona karkówka

Karkówkę dzień wcześniej marynujemy w oleju z przyprawami ( co najmniej 10 godzin). Następnego dnia przekładamy zamarynowane mięso do rękawa. Pieczemy ok. 1,5 godziny w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lilo 11.02.2012 22:48
szok - wyszło super!!!!!! Poprostu niebo w gębie
owca441 10.02.2012 20:48
apetyczna , mogę się wprosić na kawałeczek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak