Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesienna surówka z kiszonej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 700 gram
marchew 2 sztuk
koper 4 gałązka
pietruszka zielona 4 gałązka
oliwa 3 łyżka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
cukier 0,5 łyżeczka
cebula biała 1 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną odcisnąć z nadmiaru soku, posiekać nożem. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, koperek i pietruszkę opłukać i posiekać drobno nożem, wymieszać wszystkie składniki, dodać oliwę z oliwek, sól, pieprz oraz cukier i wymieszać surówkę, udekorować gałązką zielonego koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 03.10.2013 22:17
Taka kapusta jest naprawdę super smaczna
Karolcia12 10.02.2012 17:22
bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak