Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KLINY Z JABŁEK

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 1 szt
twaróg 15 dag
śmietana 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: KLINY Z JABŁEK

Jabłka obrać i pokroić w plasterki o grubości 10 - 15 mm. ze śmietaną Każdy plasterek przekroić na 3 lub 4 kliny. Twaróg rozetrzeć ze śmietana i smarować kliny. W każdy klin włożyć wykałaczkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 11.04.2012 22:17
mniam mnim...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak