Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona ryba

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet rybny 3 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 2 szt
mąka
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: smażona ryba

Kroki postępowania

1
Rozbić jajka. Maczamy filety rybne w mące, jajku i bułce tartej.
Krok 1 - smażona ryba foto
2
Smażymy na oleju.
Krok 2 - smażona ryba foto
3
Wyjmujemy gdy filet osiągnie złoty kolor.
Krok 3 - smażona ryba foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata72 12.05.2012 17:34
pychota
forgielka 27.03.2012 12:02
Przepraszam na obu jest rybka, pomyliłam numery zdjęć jak dodawałam przepisy.
Joanna83 10.02.2012 20:38
Na którym zdjęciu smaży się ryba,a na którym schabowe? :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak