Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Moja Jajecznica

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
mleko 1/2 szklanki
kiełbasa wg uznania 3 plastry
sól do smaku
olej do smażenia
szczypiorek 1 łyżka
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Moja Jajecznica

Jaja wbić do miski roztrzepać z dodatkiem soli oraz posiekanym szczypiorkiem, następnie na patelni rozgrzać olej podsmażyć pokrojone plastry kiełbasy oraz obraną i pokrojoną na drobno cebulę, wlać masę jajeczną, smażyć od czasu do czasu mieszając aż do uzyskania puszystej masy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 25.08.2012 23:08
ja tez lubie
kamyk 01.07.2012 21:57
lubię jajecznicę pod każdą postacią
Edyta14
Edyta14 27.06.2012 10:14
Łatwe
jasiek 13.05.2012 09:06
lubię taką
Kaja35 06.03.2012 07:51
poysłowo
Wojt@s
Wojt@s 29.02.2012 12:37
extra
ronald88 12.02.2012 10:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak