Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanie w panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kanie 5 sztuk
jajko 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: kanie w panierce

Kanie umyć, odciąć nóżki. Dodać soli i pieprzu. Jajka ubić widelcem dodać szczypte soli. Grzyby zanurzyć w jajku i w bułce tartej, rozgrzać masło i smażyć

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 20.08.2013 12:08
fajny przepis, jeszcze raz to powiem!
erym 17.06.2013 10:36
dokladnie - super przepis, musze sama je zrobic!
kotlet 26.09.2010 12:10
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak