Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska pół główki
czosnek 2 ząbki
jogurt grecki 4 łyzki
majonez 2 łyżki
sól
pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym

Kroki postępowania

1
Kapustę umyć, poszatkować, umieścić w misce.
Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym foto
2
Z jogurtu, majonezu, przeciśniętego czosnku, soli i pieprzu przygotować sos.
Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym foto
3
Wymieszać sos z kapustą.
Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym foto
4
Na koniec dodać koperek i wymieszać.
Krok 4 - Surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 09.08.2012 18:53
bardzo lubię taką
MAR3STA 25.06.2012 18:27
pyszna
usmiech 01.03.2012 20:56
fajne
Marta1986 18.02.2012 22:12
pyszna
Sroczka 10.02.2012 16:09
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak