Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowe z serem pleśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
ser pleśniowy lazur 4 plastry
Zioła prowansalskie suszone Prymat
tłuszcz do smażenia
schab bez kości 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe z serem pleśniowym

Schab pokroić na plastry, cienko rozbić, oprószyć ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Na każdym kotlecie ułożyć plasterki sera,zwinąć w roladki, spiąć wykałaczkami. Tłuszcz rozgrzać na patelni smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

staropolanka5 09.02.2012 23:00
spróbuję
Mati13 09.02.2012 18:14
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak