Składniki:
filet z dowolnej ryby | 80 dag |
jajko | 2 |
bułka czerstwa | 1 |
sok z cytryny | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | 1 |
mąka | 2-3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz |
filet z dowolnej ryby | 80 dag |
jajko | 2 |
bułka czerstwa | 1 |
sok z cytryny | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | 1 |
mąka | 2-3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: