Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczka z łososiem na sałacie rzymskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata rzymska 1 środek
jajko 5 sztuk
łosoś wędzony plastry 1 sztuka
cytryna 1 sztuka
koperek 1 gałązka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczka z łososiem na sałacie rzymskiej

Jajka gotujemy na twardo i kroimy na połówki. Układamy je sałacie rzymskiej, a na nich kładziemy po kawałeczku łososia. łosoś bardzo lubi towarzystwo cytrynki, wiec należy ją dobrze umyć lub nawet obrać. Kroimy ja w kawałeczki i układamy na łososiu. Ozdabiamy koperkiem i przyprawiamy sola i pieprzem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 13.06.2012 08:19
super
jozefinach 29.05.2012 12:59
Pyszności.
teresa18 09.02.2012 21:20
pysznie sie prezentują
teresa18 09.02.2012 21:20
pysznie sie prezentują

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak