Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuskus z patelni z warzywami i carpaccio

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

carpaccio 1 opakowanie
kuskus 1 szkl
fasolka szparagowa 1 garść
papryka czerwona 1/2 szt
cebula 1/2 szt
ziarenka smaku
sos pomidorowy
natka pietruszki
masło 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kuskus z patelni z warzywami i carpaccio

Fasolkę szparagowa gotujemy i kroimy na mniejsze kawałki .Kuskus zalewamy wrzątkiem kruszymy do niej kawałek kostki bulionowej . Nakrywamy i odstawiamy . Na patelni rozpuszczamy masło smażymy posiekaną cebulkę . Dodajemy pokrojona czerwoną paprykę ,ugotowaną fasolkę i dodajemy plasterki carpaccio . Mieszamy i podsmażamy .Podajemy z sosem pomidorowym i posiekana natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 09.09.2012 09:32
wygląda apatycznie
agugu1989 17.02.2012 21:03
oj pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak