Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z PAPRYKI I TWAROGU

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 15 dag
papryka konserwowa 2 sztuki
masło 5 łyżek
przecier pomidorowy 1 łyżeczka
cebula 2 sztuki
olej
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z PAPRYKI I TWAROGU

Cebulę pokroić, podsmażyć na oleju. Paprykę obrać ze skórki. Paprykę, cebulę oraz twaróg zmielić, dodać masło oraz koncentrat pomidorowy. Pasta wyśmienicie smakuję na kanapkach. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak