Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-marchewkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewka ugotowana 2 szt.
majonez tradycyjny 3-4 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
Bazylia suszona Prymat do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-marchewkowa

Jajka obieramy ze skorupek, dodajemy marchewkę i miksujemy blenderem. Dodajemy majonez, sól i pieprz. Mieszamy łyżką lub dalej blenderem. na koniec posypujemy roztartą w dloniach bazylią. Podajemy do pieczywa. Polecam!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 16.02.2012 09:48
fajny przepis !
Marlena/Kinia 13.02.2012 10:55
ciekawa propozycja:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak