Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z serka wiejskiego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek wiejski 1 opak.
szczypiorek usiekany 2 łyżki
majonez tradycyjny 1-2 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
rzodkiewka 3-4 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z serka wiejskiego

Serek przełożyć do miski, dodać umyta i posiekaną w drobne plasterki rzodkiewkę. Do tego dodać usiekany szczypiorek. Dodajemy majonez, sól i pieprz. Mieszamy. Taką pastą smarujemy pieczywo. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak