Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śledziowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 2 puszki
cebula
Kucharek przyprawa do potraw
jaja 2
majonez 1 łyżka
musztarda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śledziowa

Śledzie wyciągamy z puszki i rozgniatamy widelcem na miazgę. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, oprószamy kucharkiem i odstawiamy na 15 min, aby cebula zmiękła. Jajka ugotowane na twardo obieramy i siekamy. Musztardę łączymy z majonezem. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dokładnie mieszając. Ewentualnie można doprawić do smaku. Pasta jest gotowa do podania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 13.12.2012 11:02
też taką lubię.
alaaa 01.11.2012 19:22
do bułki pycha ,,,
annagebalska 20.08.2012 08:50
ciekawy przepis
IKrakowianka 26.07.2012 21:05
świetna pasta
Ewelina38 25.07.2012 10:12
smaczne jedzonko
Łukasz15 23.06.2012 22:31
pyszna
jeta72 09.06.2012 19:17
smaczna :-)
RenataZ-et 19.03.2012 17:41
robię podobną-jest super
Wafelek2601 11.02.2012 09:49
pyszna pasta, też taką robię, lubię też dodać trochę chrzanu ze słoiczka.
MAR3STA 10.02.2012 09:24
pycha!
barbara11561 07.02.2012 11:19
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak